Témoignage

Johan Patfoort de Hal

Beste WSB-team We hadden verschillende kantoren gecontacteerd om onze woning en Horeca zaak te verkopen, Niettegenstaande jullie medewerkermet voorsprong de jongste was hadden ik en mijn vrouw direct er vertrouwen in; Hij heeft er hevig aan gewerkt en volgehouden, Ook ik heb volgehouden jullie te laten verder werken met resultaat beide zijn verkocht aan de afgesproken prijs. Proficiat aan het volledige kantoor dat duidelijk gesmeerd loopt, Telkens ik een mail stuurde snel en eerlijk antwoord. Ik beveel jullie aan en zal jullie zeker nog in dienst nemen. Met vriendelijke groeten.

Heyvaert Anlee de Asse

Ik ben zeer te vrede met de snelle verkoop van mijn woning en de vriendelijkheid van alle wsb verkopers. Top

Familie D'Hondt de Liedekerke

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking en jullie services.

Bellemans- Neufkens de Viane

We zijn zeer tevreden over de werking en het team van WSB-Group. Een zeer goede opvolging van het begin tot het einde van het dossier. Ze zijn zelfs meegegaan bij de notaris. In eerste instantie hebben we ons appartement proberen verkopen via een bepaald kantoor. Deze hebben hun opvolging helemaal te wensen overgelaten en hebben zes maand van onze verkoop verspeeld. Doordat wij kunnen vergelijken, raden wij aan om met WSB in zee te gaan. Het was een zeer aangename en vlotte ervaring. Doe zo verder!

Van Pevenage de Nederboelare

De akte van verkoop van mijn woning werd gisteren verleden zoals gepland. Dank zij jullie uiterst professioneel optreden bij de schatting van de woning en het opmaken van een degelijk verkoopdossier werd er reeds bij het eerste koper contact een verkoopovereenkomst opgemaakt. Ook de verdere opvolging van het dossier verliep zowel voor mij als voor de kopers op wieltjes. Ik zal dus zeker jullie diensten aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor jullie inzet en nog veel succes verder.

C.P. de Anderlecht

Professionele en vriendelijke aanpak. Vlotte communicatie per mail, grote bereidheid tot verscheidende bezoeken (ondanks de soms moeilijk verzoenbare agenda’s). Het zou fijn zijn als alle immo makelaars een dergelijke service zouden bieden.

Mannaert Filip de Zele

Goede service eerlijke mensen en oprecht gehandeld.

Van den Neucker de Okegem

Vlotte service, 3 mooie dossiers afgehandeld.

Feyme Paydas de Affligem

Ce mail car mon mari et moi, voudrions te remercier toi et ton agence immobilière WSB pour votre professionnalisme et votre sérieux dans la vente de notre maison à Affligem, Domentstraat 63 Tu as été à la hauteur de tes promesses faites lors de notre première rencontre. Tu as su nous trouver un acheteur sérieux et dans les délais comme discuté. Tu nous as toujours communiqué le suivi du dossier et tu as toujours été disponible quand j'esseyais de te joinder et je je t'en remercie. C'était un plaisir d'avoir pu collaborer avec toi et ton agence pour la vente de notre maison et je recommanderai volontier vos services à mes amis et mes proches. Un tout grand merci pour tes services, ton sérieux et ta bonne humeur.

Cobbaert Herman de Meerbeke

WSB is een mooie organisatie die met veel middelen en reclame u woning snel kan verkopen met begeleide open deur dagen heel tof en zeker aan te raden klasse!!

Restez informé

Vous êtes à la recherche d’un nouveau logement? Inscrivez-vous sur notre site et restez informés en priorité.

Restez informé

Voulez-vous aussi vendre/louer votre bien? Contactez-nous