Diensten

Verkopen met WSB-immo


De verkoop van uw eigendom in meerdere fases:

1. Opstelling verkoopsdossier
Alles begint bij een correcte waardebepaling van uw pand. Aan de hand van deze waarde zullen wij de gepaste verkoopstrategie bepalen.
Bv: welke media zullen er gebruikt worden? Voor welke doelgroep? Is een professionele fotograaf een meerwaarde?  Welke publiciteitspanelen worden best geplaatst?
Verder zullen alle benodigde documenten opgevraagd worden zodat het dossier aan de wettelijke vereisten voldoet en de kandidaat-kopers onmiddellijk over de juiste informatie kunnen beschikken.

2. De verkoop van uw eigendom
Het contacteren van ons klantenbestand en het lanceren van de publiciteit kan beginnen. Eens alle kandidaat-kopers zijn verzameld, zullen de pandbezoeken gebeuren door één of meerdere ervaren vastgoedmakelaars.
Deze makelaars onderhandelen dagelijks met klanten en zullen er dus steeds voor kunnen zorgen dat de hoogst mogelijke verkoopprijs behaald wordt.
Eens er een akkoord gevonden is over de verkoopprijs zullen wij een solvabiliteitscontrole uitvoeren en de kandidaat-koper begeleiden bij de zoektocht naar het beste krediet.

3. Administratie voor definitieve verkoop
Tussen de compromis en de akte zal de notaris alle nodige opzoekingswerken verrichten. Eens de notaris klaar is met zijn controle en de akte is opgesteld, zal deze verleden kunnen worden.  Ook hier zijn wij aanwezig!
Vanaf dat ogenblik wordt de koper de nieuwe eigenaar. Wij zullen u en de koper verder helpen met de nodige documenten voor onder andere de overname van water-, gas- en elektriciteitsteller.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons